LinkedToManagers

en modern karriärplattformAktuell rekrytering

Produktionschef

 

Företags- och uppdragsbeskrivning


Company Logo #13 - ESSKÅ logga 
Esskå Metall AB är en del PVI-koncernen, som omsätter 1 miljard och har 500 anställda. PVI- koncernen är idag en ledande underleverantör inom automotive segmentet i Europa.
Esskå Metall ligger i Landeryd i Halland (15 km från Smålandsstenar) och levererar pressade och sammansatta plåtdetaljer till fordonsindustrin. Vi är högt automatiserade och har stora ambitioner gällande kvalitet och leveransprecision. Företaget omsätter omkring 175 MSEK och har 55 anställda. Besök vår hemsida www.esskametall.com för mer information.

ESSKÅ Metall söker en Produktionschef

 
Esskå Metall grundades i slutet av 1950-talet och har under många år utvecklats till en mycket stark leverantör av framförallt pressade plåtdetaljer till fordonsindustrin.
Vi uppfattas som en stabil partner och som kontinuerligt mött högt ställda förväntningar på kvalitet och leveransprecision.
Nu står vi inför nya utmaningar där vi har stora ambitioner att fortsätta effektivisera vår verksamhet, men också att fördjupa och bredda vårt kundunderlag inom automotive.
 
Till detta intressanta och spännande uppdrag söker vi nu en produktionschef med djup kunskap och gedigen erfarenhet av produktion, men gärna också med god förståelse för logistik.Erfarenhet och kompetens

För att lyckas i tjänsten förväntas du stå för ett modernt ledarskap. Du är coachande, närvarande och entusiasmerande, samt har en empatisk framtoning. När situationen kräver är du tydlig och konsekvent. Du är handlingskraftig och kan analysera, planera och genomföra strategiska investeringar. För detta krävs att du har god förståelse för produktionsekonomi och att du har en god och sund balans mellan kostnads- och kvalitetsmedvetenhet, samt en gedigen kunskap om produktionsflöden. 
 
Som produktionschef behöver du ha mycket god kunskap och förståelse för de komplexa förutsättningar och förväntningar som gäller för underleverantörer till fordonsindustrin. Vi tror att du har en liknande tjänst som produktionschef idag, men vi ser även att du kan ha lång erfarenhet som produktionsledare.
 
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lager, logistik, materialförsörjning, avrop etc.
Vidare behöver du ha kunskap inom flera av områdena förbättringsarbete, effektivisering, automatisering, underhåll och produktionsteknik. Har du dessutom kunskap i affärssystemet Monitor är det extra meriterande.
 
Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper, samt språkkunskaper i engelska. 

Kontaktuppgifter och ansökan

För upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Carlsson på Svensk Chefsrekrytering AB, 073-412 80 10. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast genom att du följer instruktionerna nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!
Logga in för att söka denna tjänst
Användar ID: 
Lösenord:    
Glömt lösenord? 

Grundregistrera och sök denna tjänst
   Grundregistrera

Bookmark and Share