LinkedToManagers

en modern karriärplattformAktuell rekrytering

Försäljningschef

 

Företags- och uppdragsbeskrivning


Company Logo #10 - hindab
Company Logo #12 - HydSupply_logo_rgb (004)
 
Hydsupply (Hydraulic Supplier i Norden AB) och HINDAB är serviceföretag som verkar inom industriell, mobil och marin hydraulik samt pneumatik, transmissionsprodukter och lager.  
Bolagen är en del av Volito Automation, en grupp bolag inom industriell automation. Hydsupply är verksamma i hela Sverige och finns idag i Örnsköldsvik, Skellefteå, Kiruna, Borlänge, Stockholm, Göteborg och Smålandsstenar med fysiska kontor/lager. HINDAB är etablerade i Vetlanda, Nässjö samt Tranås. Bolagen omsätter ca 130 MSEK och har ca 65 medarbetare.
Besök våra hemsidor för mer information, www.hydsupply.se samt www.hindab.se 

Vi söker en driven Försäljningschef med stort affärssinne

Våra bolag Hydsupply och HINDAB har ett gemensamt tillväxtfokus med tydliga ambitioner att öka marknadsandelarna för hydrauliska komponenter, hydrauliska system, transmission och service i Sverige generellt och i region Småland mer specifikt.
Som ett led i detta väljer vi nu att samla säljledningen för bolagen i en gemensam funktion med syfte att genom fördjupat samarbete mellan bolagen också förbättra lönsamheten, samt driva gemensamma projekt som till exempel näthandel.
 
Vi söker därför en driven ledare som kan ta ansvar för all försäljning inom HINDAB och all uteförsäljning inom Hydsupply med sammanlagt ett 20-tal medarbetare. Rollen är delvis ny och därför finns stora möjligheter att själv få vara med och forma innehållet i uppdraget.
 
Vår nya försäljningschef står för ett modernt ledarskap, är närvarande och organiserar arbetet genom tydlig målstyrning. Därtill finns ett ansvar att själv ta hand om de största kunderna, upprätta ramavtal, prissättning, avtalsförhandling, verksamhetsutveckling och självklart få våra medarbetare att växa. Försäljningschefen ingår i ledningsgruppen för Hydsupply/ HINDAB.Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik och som idag är verksam som försäljningschef mot industriella kunder och har dokumenterat goda framgångar. Vi tror att du har erfarenhet från medelstora eller stora bolag och därmed har god erfarenhet kring processer, coachning och uppföljning inom försäljningsledning.
 
För att lyckas i tjänsten behöver du vara en trygg och stabil ledare med minst fem år i chefsroll med personalansvar. Det är meriterande om du tidigare haft ansvar för en egen resultatenhet och kanske även vana från ledningsgruppsarbete med viss strategisk höjd. Vi tror också att du har ett tekniskt intresse och har du erfarenhet av hydraulik, pneumatik eller transmission är det meriterande.
 
Tjänsten har stort fokus på region Småland och vi tänker oss att du är bosatt inom pendlingsavstånd från någon av de tänkbara placeringsorterna Nässjö, Vetlanda, eller Tranås. Alternativt att du kan tänka dig att flytta till regionen.
 

Kontaktuppgifter och ansökan

För upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Lundmark på Svensk Chefsrekrytering AB, 070-2297955. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast genom att du följer instruktionerna nedan.
 
Vi ser fram emot att få se din ansökan!
Logga in för att söka denna tjänst
Användar ID: 
Lösenord:    
Glömt lösenord? 

Grundregistrera och sök denna tjänst
   Grundregistrera

Bookmark and Share